2 MIN LESETID

Zendesk chat: Øk tilstedeværelsen i din kundeservice med live chat

Zendesk Chat er en populær live chat løsning for kundeservice som lar bedrifter chatte med kundene i sanntid. Dette gjør Zendesk chat til et essensielt verktøy for bedrifter som prioriterer kundeopplevelsen. Her er noen punkter om hva Zendesk Chat er, hvordan det fungerer og hvilke fordeler det gir.

Hva er Zendesk Chat?

Zendesk Chat er en skybasert live chat-programvare som lar bedrifter kommunisere med kundene sine gjennom nettstedet sitt, mobilappen eller meldingsapplikasjoner. Programvaren ble lansert i 2008 under navnet Zopim og ble senere kjøpt opp av Zendesk i 2014. I dag er Zendesk Chat et mye brukt verktøy som hjelper bedrifter med å forbedre kundetilfredsheten og generere leads.

Hvordan fungerer Zendesk Chat?

Zendesk Chat lar bedrifter chatte med kundene sine live, gjennom en chat-widget som kan integreres på alle nettsider eller legges til mobilappen deres. Kundene kan starte en samtale ved å klikke på widgeten, og chatten kan håndteres av kundeservicemedarbeidere fra Agent Workspace i Zendesk Support eller Zendesk Chat-dashboardet. Chatten er kun tilgengelig innenfor gitte åpningstider eller så lenge en kundeservicemedarbeider er pålogget.

Zendesk Chat kan også kombineres med chatbot, som ved hjelp av kunstig intelligens, tilgang til FAQ og maskinlæring, kan hjelpe kundene med å finne svar på sin henvendelse. Chatbots kan i stor grad avlaste kundeservicemedarbeiderne og besvare kundehenvendelser som har et standard svar.

Fordeler med Zendesk Chat

Zendesk Chat gir flere fordeler for bedrifter, inkludert:

  1. Forbedret kundetilfredshet: Zendesk Chat gir bedrifter muligheten til å kommunisere med kundene sine i sanntid, noe som kan forbedre kundeopplevelsen og øke tilfredsheten.
  1. Økt effektivitet: Zendesk Chat lar kundeservicemedarbeiderne håndtere flere samtaler samtidig, noe som øker effektiviteten og reduserer ventetiden for kundene.
  1. Flere konverteringer: Ved å tilby sanntidsstøtte til kundene kan bedrifter øke sjansen for å konvertere besøkende til betalende kunder. Dette fordi kompetente kundeservicemedarbeidere gis anledning til å gir råd om produkter og tjenester, noe som legger til rette for oppsalg og mersalg.
  1. Økt kundelojalitet: Ved å tilby rask og pålitelig støtte til kundene kan bedrifter øke kundelojaliteten og opprettholde positive relasjoner med dem.
  2. Zendesk muliggjør innsikt i sanntidsdata og gode rapporter for å optimalisere kundeservice og chat løsningen.

Vi hjelper deg å sette opp Zendesk Chat

Zendesk Chat er et kraftig verktøy for bedrifter som ønsker å forbedre tilstedeværelsen i sin kundeservice. Med funksjoner som sanntidskommunikasjon og Chatbots kan bedrifter tilby rask og effektiv støtte til kundene sine, noe som kan føre til økt kundetilfredshet og lojalitet. Snakk med oss om Zendesk Chat.