4 MIN LESETID

Trenger du hjelp med Zendesk? Jobb med en Zendesk partner

Zendesk er en av de mest populære kundeserviceløsningene på markedet og kan være en stor ressurs for å forbedre kundeopplevelsen og kundetilfredsheten. Men å implementere og optimalisere Zendesk kan være en utfordring for mange bedrifter og de trenger hjelp med Zendesk. Det er her Zendesk partnere kommer inn i bildet. En Zendesk partner er en autorisert tredjeparts leverandør som har spesialisert seg på Zendesk. Disse partnerne har kunnskap og erfaring som kan hjelpe deg med å implementere og optimalisere Zendesk på en måte som passer best for din virksomhet. Her er noen fordeler med å bruke en Zendesk partner:

1. Ekspertise og erfaring  

En Zendesk partner tar med seg bred erfaring og kompetanse fra tidligere prosjekter og kunder og har spesialisert seg på å jobbe med Zendesk-plattformen. Dette kan hjelpe deg med å få mest mulig ut av plattformen, unngå vanlige feil og utfordinger og å skalere den etter hvert som selskapet vokser. En partner kan gi et friskt perspektiv på deres kundeserviceprosesser og hjelpe med å identifisere forbedringsområder og optimalisere arbeidsflyten i overgangen til det nye systemet.

2. Effektiv implementering  

Implementeringen av Zendesk kan være en utfordring for mange virksomheter. En Zendesk partner kan hjelpe deg med å implementere plattformen effektivt, riktig og på en måte som passer best for din virksomhet. Dette kan spare deg for tid og ressurser og sikre en trygg overgang til Zendesk.

En Zendesk partner strever etter å være mer tilgjengelig og fleksibel enn interne ansatte har mulighet til. De kan derfor lettere tilpasse seg kjappe tidsfrister, endringer i prosjektet eller endringer i virksomhetens behov.  

3. Tilpassede løsninger  

Zendesk partnere kan hjelpe deg med å tilpasse Zendesk til dine spesifikke behov. De kan hjelpe deg med å tilpasse og konfigurere Zendesk etter virksomhetens størrelse, bransje og krav. De kan hjelpe deg med å identifisere de beste funksjonene og integrasjonene for å løse dine spesifikke utfordringer.

4. Kundestøtte  

Zendesk partnere tilbyr ofte kontinuerlig kundestøtte, opplæring og opplæringsressurser. De vil kunne hjelpe deg med å løse problemer og svare på spørsmål. Dette kan hjelpe deg med å dra nytte av plattformens funksjoner og optimalisere brukeropplevelsen. Det kan også bidra til å øke produktiviteten og effektiviteten i virksomheten din.

5. Kostnad og Zendesk licenses

Å leie inn en ekstern konsulent kan være mer kostnadseffektivt enn å lære opp interne ansatte, eller ved å ansette ressurser som besitter denne kompetansen. Spesielt med tanke på at det løpende behovet vil være en del mindre enn under en implementering, samtidig som Zendesk er under konstant videreutvikling og nye funksjoner legges til.

I tillegg kan en partner ofte levere Zendesk licenses litt billigere enn man får ved å kjøpe dem direkte fra Zendesk.

6. Samarbeid og støtte  

En Zendesk partner kan samarbeide med deg gjennom hele prosessen, fra implementering til optimalisering og videre. De kan gi deg støtte og veiledning gjennom hele reisen, og hjelpe deg med å maksimere avkastningen på Zendesk investeringen.

Sammenlignet med å gjøre det selv, kan det å bruke en Zendesk partner hjelpe deg med å få mest mulig ut av Zendesk og forbedre kundeservicen din. Med ekspertise og erfaring, tilpassede løsninger og kontinuerlig støtte, kan en Zendesk partner hjelpe deg med å oppnå en trygg og vellykket overgang til Zendesk. Snakk med oss om Zendesk.