2 MIN LESETID

Kom i kontakt med en Zendesk konsulent

Som sertifiserte Zendesk konsulenter med tung ekspertise, kan vi skreddersy Zendesk-kontoer til ditt behov. Vi hjelper bedrifter å komme i gang med Zendesk og vi videreutvikler eksisterende Zendesk-kontoer. Her er noe av det vi kan tilby:

Zendesk implementering

Det er enkelt å komme i gang med Zendesk, men det er ikke lett å vite hva alle innstillinger er og hvordan man best utnytter produktet. Det er mange fallgruver og derfor lett å sette opp produktet uten å ta hensyn til at løsningen skal vokse, eller bruke funksjonene feil. Vi hjelper dere å navigere gjennom alle mulighetene og sørger for at dere kommer raskt i gang

Skreddersydd Zendesk-konto

Av erfaring vet vi at ingen bedrifter bruker Zendesk likt. Vi har lang erfaring med å skreddersy Zendesk til ulike behov. Vi bistår så dere får et best mulig produkt, tilpasset deres behov.

Optimalisering av Zendesk

Vi setter opp rapporter i Explore med de mest relevante spørringene tilpasset deres KPIer. På denne måten kan vi identifisere forbedringspotensial og flaskehalser. Vi hjelper dere å optimalisere løsningen, med utgangspunkt i funn i dataene.

Opplæring I Zendesk

For å sørge for gode kundeopplevelser, er det essensielt at agentene som bruker Zendesk, til enhver tid kan Zendesk og bruker produktet riktig. Vi tilbyr opplæring som onboarder nye agenter og som videreutvikler de som allerede kan Zendesk, så de utnytter produktets ytterste potensiale og jobber så smart som mulig. Snakk med oss om Zendesk.

 

Bilde av Zendesk sin logo og teksten "Champions of Customer Service" som et passende bilde til artikkelen om Zendesk konsulent

Oppgrader din kundeservice med hjelp av en Zendesk konsulent