4 MIN LESETID

Zendesk Suite: En totalløsning for håndtering av kundehenvendelser

Zendesk Suite er en skybasert kundeserviceplattform som er designet for å hjelpe bedrifter med å håndtere kundehenvendelser på en effektiv måte. Med Zendesk Suite får du de viktigste produktene til Zendesk til en god pris og en rekke verktøy som hjelper deg gi eksepsjonelle kundeopplevelser.

Hva er Zendesk suite?

Zendesk Suite inkluderer en rekke Zendesk produkter som totalt utgjør en omfattende løsning for effektiv håndtering av kundehenvendelser. Her er en oversikt over produktene som inngår i Zendesk Suite:

  1. Zendesk Support
  2. Zendesk Chat
  3. Zendesk Guide
  4. Zendesk Gather
  5. Zendesk Talk
  6. Zendesk Messaging
  7. Zendesk Explore
  8. Zendesk Sunshine

Hvorfor bør jeg kjøpe Zendesk produktene som en pakkeløsning?

Vi anbefaler at man kjøper Zendesk Suite om man skal ha flere av Zendesk produktene. Zendesk suite er totaltsett en bedre løsning for support og man blir belønnet med funksjonalitet og lavere pris om man kjøper flere Zendesk produkter samlet. Her er noe av funksjonaliteten man får ved å kjøpe Zendesk Suite:

Behandling av supporthenvendelser via de viktigste kommunikasjonskanalene på ett sted

En av hovedfordelene med Zendesk Suite er at den integrerer alle de viktigste kommunikasjonskanalene på ett sted. Dette betyr at du kan håndtere kundehenvendelser fra e-post, telefon, chat, sosiale medier og mer på ett og samme sted. Dette gjør det enklere for kundeserviceagenter å svare på spørsmål og hjelpe kunder på en rask og effektiv måte.

Mulighet til å automatisere kundeservice sine repetative oppgaver

En annen fordel med Zendesk Suite er at løsningen gir bedriften mulighet til å automatisere en rekke oppgaver. For eksempel kan du opprette forhåndsdefinerte svar på vanlige spørsmål eller problemer, slik at kundeserviceagentene dine kan raskt og enkelt svare på henvendelser. Dette kan redusere ventetiden for kundene dine og øke effektiviteten til kundeserviceavdelingen.

Kunnskapsdeling internt og eksternt

Med Zendesk Suite får man tilgang til en kunnskapsbase som kan brukes internt, eksternt eller ut mot partnere. På denne måten kan man kompetanseheve ansatte og legge til rette for selvbetjening. Kunder kan finne svar på ofte stilte spørsmål og partnere kan få informasjon og dokumentasjon som ligger lukket bak en innloggingsmur. Dette gjør at ansatte og kunder i større grad er selvgående, noe som sparer tid og ressurser.

Få innsikt i bedriften med avanserte rapporteringsverktøy

Zendesk Suite inkluderer også funksjoner som gjør det mulig for bedrifter å samle inn og analysere data om kundeopplevelsen. Med avanserte rapporteringsverktøy kan du få innsikt i hvordan kundene dine oppfatter bedriften din, og bruke denne informasjonen til å forbedre tjenestene og opplevelsen for kundene dine.

En skalerbar supportløsning som vokser med bedriften

En annen stor fordel med Zendesk Suite er at det er en svært skalerbar løsning som kan tilpasses etter behovene til din bedrift. Uansett om du er en liten oppstartsbedrift eller en stor bedrift i vekst med tusenvis av ansatte, kan Zendesk Suite tilpasses til din spesifikke situasjon og ditt behov. Dette gjør det enkelt for bedrifter å vokse og utvikle seg uten å måtte bytte til en annen kundeserviceplattform.

Integrasjoner med andre populære plattformer

Det verdt å nevne at Zendesk Suite har en rekke integrasjoner med andre populære verktøy og plattformer som Salesforce, Shopify, og Slack. Dette gjør det enkelt for bedrifter å integrere kundeservicehåndtering med andre aspekter av virksomheten sin, og øke produktiviteten og effektiviteten.

Alt i alt er Zendesk Suite en omfattende kundeserviceplattform som tilbyr en rekke funksjoner som er ideelle for bedrifter i alle størrelser. Med integrasjon av alle de viktigste kommunikasjonskanalene, mulighet for automatisering av oppgaver, selvbetjeningsportal, avanserte rapporteringsverktøy, og skalerbarhet, er Zendesk Suite en løsning som kan hjelpe bedrifter med å håndtere kundehenvendelser på en mer effektiv og kostnadseffektiv måte. Prøv Zendesk Suite gratis eller kontakt oss for en samtale om Zendesk Suite.