Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe med oss?

Kundelab tilbakemeldinger fra kunder
Kundelab tilbakemeldinger fra kunder

Les tilbakemeldinger fra noen som har førstehåndserfaring med våre tjenester.

References Gapit

"Vi har tatt steget opp fra å være svært avhengige av enkeltpersoner innen support, til å skalere raskt sammen med våre kunder. I denne prosessen forsøkte vi å håndtere ticket-systemet internt, men oppdaget at dette ikke var bærekraftig. I takt med den raske veksten og fokuset på å løse saker raskt, oppstod utfordringer med å få systemet til å fungere optimalt. Derfor tok vi kontakt med Kundelab, som viste seg å ha enestående kompetanse på dette området og bidro med verdifulle innspill for å optimalisere brukeropplevelsen både for våre interne brukere og kunder. Vi har nå et nært samarbeid med Kundelab, hvor de administrerer avtalen med Zendesk og bistår oss ad-hoc med utviklingen av tjenesten i takt med vår fortsatte vekst innen kundeservice."

Rolf Pedersen / Chief Customer Officer
Gapit AS

References q-light

"Det har vært en fantastisk god oppfølging fra A til Å med implementering av Zendesk for vårt selskap. Prosessene rundt opplæring og design/oppsett av systemet har vært enestående. Vi får raske tilbakemeldinger på våre henvendelser med gode pedagogiske svar. Det har betydd mye for oss. Vi kan trygt anbefale Kundelab til andre som vurderer å innføre Zendesk."

Lanita / Økonomiansvarlig
Q-Light AS

References Supercharge

"Kundelab har vært helt uvurderlige i overgangen til Zendesk sin løsning. Vi prøvde å sette opp Zendesk selv uten hell. Kundelab har vært svært fleksible med tanke på møter, løsninger og tilpasninger. Vi kan trygt anbefale Kundelab videre."

Leif Junior Holta / Software og Support
Supercharge AS

Kiona icon

"Kundelab har hjulpet oss med å finne gode løsninger for vårt selskap etter at vi slo sammen fire selskaper til ett. Arbeidsmetodikken med workshop ga god innsikt og var viktig for å sette opp Zendesk riktig til vårt behov i en hektisk periode."

Marte Engdal / Service Manager
Kiona AS

References Matas

"Jeg vil uden forbehold anbefale Kundelab til alle som søger et dedikeret, professionelt og venligt team til at hjælpe med deres forretningsbehov. Vi har følt os hørt og forstået, og fået løst de udfordringer vi har haft i forbindelse med effektivisering af Zendesk. Deres evne til at leveret kvalitetsarbejde inden for stramme tidsrammer er bemærkelsesværdig. Vi får altid hurtig hjælp til både store og små spørgsmål, det sætter vi stor pris på. Vi er glade og tilfredse med vores fortsat samarbejde med Patrick og Kundelab."

Elisa Schjødt Frank / Head of Customer Success
Matas A/S

Kopi av References Espira

"I forbindelse med implementering av Zendesk for vår IT avdeling, fikk vi bistand av Kundelab med lisensiering og oppsett. I etterkant har vi også fått god bistand til oppsett av rapporter. Vi opplever Kundelab som kompetente og raske i svarene sine."

Kjetil Haugland Johansen / IT Director - CIO
Espira Gruppen AS

References Extra Optical

"Kundelab med Mai Lena i spissen leverte helt utmerket. Fint å kunne få rask hjelp istede for å bruke timesvis av verdifull tid på youtube for å lære seg zendesk. Mye tid å spare, og bra blir det! Litt stiv pris men varen er bra 😊 Rask og effektiv hjelp i en travel kundeservice hverdag! Vi kommer garantert til å benytte dem igjen ved neste zendesk spørsmål."

Ole Langaunet / Markedssjef
Extra Optical AS

zendesk logo icon

"Patrick has been a great team player and the entire Professional Services team has enjoyed working with him. He has always been able to easily jump from a consulting to a project management role as needed and was good at handling customer satisfaction."

Celine Varnier / Senior Manager
Zendesk Professional Services

zendesk logo icon

"Patrick demonstrated strong Zendesk expertise. He was able to step in when necessary and at the same time allow other project members to contribute comfortably. Great project management skills."

 

Andrey / Principal Technical Architect
Zendesk Professional Services