Om Kundelab.

Kopi av Template_Hero image_homepage (desktop)(2)
Hero image_OmOss (mobile)
om-oss-image

Vi er en norsk autorisert Zendesk Partner og bistår bedrifter som trenger Zendesk konsulenter.

Hos Kundelab vil du møte de samme erfarne menneskene i hele prosessen. Vi er gode problemløsere med lang erfaring innen en rekke bransjer. Vi jobber tett med kundene våre for å forstå deres behov og for å finne de gode løsningene. Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig kundeservice-prat. 

Møt menneskene i Kundelab. 

Patrick Bu Jonassen

Daglig leder og Seniorkonsulent

Patrick er en erfaren leder og konsulent med solid bakgrunn innen kundeservice, IT-service desk og forretningsutvikling. Han brenner for god kundeservice og bruker sin praktiske erfaring til å hjelpe andre bedrifter med å implementere og optimalisere deres Zendesk-løsninger.

Gjennom årene har Patrick opparbeidet en imponerende innsikt og kompetanse på Zendesk-plattformen og nærliggende systemer. Han er anerkjent for sin strukturerte tilnærming og evne til å se helhetlige og gode løsninger. Med 8 års erfaring på Zendesk jobber han raskere enn de fleste og hånterer prosjekter av alle størrelser.


E-post: patrick@kundelab.no

linkedin-icon-orange

 

Mai Lena Mondal

Partner og Seniorkonsulent 

Mai Lena er en erfaren konsulent med ekspertise innen kundeservice, digital markedsføring og datadrevet optimalisering. Hun er spesialisert på Zendesk-implementering, -optimalisering og -administrasjon, med en lidenskap for Zendesk Explore.

Mai Lena foretrekker å jobbe tett med kundene over lengre perioder og mener det er på denne måten man lager de beste kundeservice-løsningene. Jo mer innsikt man har i kundens identifiserte og latente behov, jo bedre får man tilpasset Zendesk løsningen. Mai Lena har satt opp globale kontoer og vet hva som skal til for å bygge skalerbare løsninger for store og små bedrifter.

E-post: mailena@kundelab.no

linkedin-icon-orange