2 MIN LESETID

Zendesk Talk: Et skybasert telefonisystem for effektiv kundeservice

Zendesk Talk er et skybasert telefonisystem som gir bedrifter en komplett løsning for å håndtere kundeinteraksjoner over telefon. Tjenesten er en del av Zendesk Suite produktene som inkluderer programvare for saksbehandling. Med Zendesk Talk kan bedrifter enkelt sette opp et virtuelt telefonisystem, som gjør at kundeservice-teamene kan motta og foreta samtaler fra hvor som helst i verden, ved hjelp av nettleser, app eller videresending til telefon.

Et telefonisystem sømløst integrert med kundestøtte programvare

Zendesk Talk integreres sømløst med Zendesks kundestøtte programvare, noe som gjør at bedrifter kan håndtere alle kundeinteraksjoner på ett sted. Denne integrasjonen sikrer at kundeinformasjon er tilgjengelig for agenter under samtaler, slik at de kan gi personlig og effektiv støtte. I tillegg gir Zendesk Talk avanserte funksjoner for samtaleruting (IVR), tilbakeringing (callback) og køhåndtering. Dette gjør at bedriftene kan prioritere og rute innkommende samtaler basert på ulike kriterier, for eksempel agentens tilgjengelighet, innringerens beliggenhet eller prioritet.

Et fleksibelt softphone program

En av de største fordelene med Zendesk Talk er fleksibiliteten til softphone programmet. Bedrifter kan sette opp og tilpasse telefonisystemet sitt for sine unike behov. De kan velge å bruke sine eksisterende telefonnummer eller kjøpe nye, og de kan konfigurere telefonisystemet for å håndtere samtaler på forskjellige språk, tidssoner og steder. Zendesk Talk gir også funksjoner for opptak og rapportering av samtaler, som lar bedrifter overvåke og analysere dataene sine i sanntid og forbedre kundeservicen over tid.

En Call Center Software med fleksibel pris

Zendesk Talk har en prissettingsmodell som endrer seg med bedriften. Call Center Softwaren har fleksible prispakker, som lar bedrifter velge den pakken som passer best for deres behov og budsjett. Prispakkene er basert på antall agenter, antall minutter og type telefonnummer som kreves. Dette sikrer at bedrifter kun betaler for det de bruker, og de kan enkelt skalere opp eller ned Call Center Softwaren etter hvert som bedriften vokser eller endrer seg.

Få hjelp med Zendesk Talk

Zendesk Talk en god løsning for bedrifter som ønsker å komme raskt i gang med kundestøtte over telefon. De avanserte funksjonene, fleksibiliteten og den rimelige prisingen gjør det til et konkurransedyktig valg for små og store bedrifter. Med Zendesk Talk kan bedrifter forbedre kundeopplevelsene, strømlinjeforme driften og forbedre kundeservicen. Ønsker du hjelp med Zendesk Talk, eller har du spørsmål om produktet? Snakk med oss om Zendesk.