2 MIN LESETID

Zendesk Guide: Et verktøy for kunnskapsbase og selvhjelpsportal

Zendesk Guide er et effektivt verktøy for kunnskapsbase og selvhjelpsportal. Kunnskapsstyringsverktøyet hjelper bedrifter å lage og administrere et omfattende bibliotek med nyttige artikler, guider og annet innhold som er nyttig for kunder, ansatte og partnere. Plattformen har blitt et go-to-verktøy for kundeserviceteam som ønsker å forbedre kundeopplevelsen, redusere arbeidsbelastning og øke effektiviteten.

En FAQ løsning som er enkel å strukturere

Med FAQ løsningen Zendesk Guide kan bedrifter opprette en rekke forskjellige artikler, fra enkle FAQ-sider til mer avanserte guider som hjelper kunder med å løse problemer og oppnå mål. Plattformen gir enkel redigering av innhold og lar brukerne strukturere og organisere artikler på en intuitiv måte.

En kunnskapsbaseløsning som gjør det enkelt å samarbeide og opprette innhold

En av de største fordelene med Zendesk Guide er at det lar kundeserviceteam og andre relevante avdelinger samarbeide om å opprette innhold. Flere forfattere kan jobbe på samme artikkel samtidig, noe som gjør det enkelt å oppdatere og endre innhold i sanntid. Dette er spesielt nyttig for store bedrifter med mange team og avdelinger, da det gir en sømløs måte å samarbeide på tvers av organisatoriske grenser.

En effektiv selvhjelpsportal som øker kundeopplevelsen

Forbedret kundeopplevelse er også en annen stor fordel med Zendesk Guide. Kundene kan finne riktig informasjon og løsninger raskt og enkelt, noe som kan bidra til å redusere frustrasjon og misnøye. I tillegg kan bedrifter bruke plattformen til å legge til chatbot-funksjonalitet, slik at kundene kan få rask og enkel hjelp uten å måtte kontakte kundeserviceteamet direkte. Kundene kan i tillegg engasjere seg i Zendesk Gather, Zendesk sitt forum som fungerer sømløst med Zendesk Guide.

Analyseverktøy for kunnskapsbase

Med Zendesk Guide kan bedrifter også spore ytelsen til artiklene sine. Analyseverktøy gir innsikt i hvilke artikler som er mest populære, hva kundene søker etter og hvordan de navigerer gjennom innholdet. Dette gir verdifull informasjon som kan hjelpe bedrifter med å forbedre innholdet sitt og øke kundenes tilfredshet.

En av de beste plattformene for kunnskapsstyring

Til slutt er Zendesk Guide en av de beste plattformene for kunnskapsstyring på markedet i dag. Den har en rekke funksjoner og verktøy som kan hjelpe bedrifter med å forbedre kundeopplevelsen, redusere arbeidsbelastningen og øke effektiviteten. Hvis du er ute etter en måte å organisere og administrere bedriftens kunnskapsbase på, er Zendesk Guide et utmerket valg.

Ønsker du hjelp med Zendesk Guide eller mer informasjon om kunnskapsbaseverktøyet?

Snakk med oss om Zendesk.