4 MIN LESETID

Integrer Zendesk med Lifecycle Management Systemet (LCM)

Zendesk er primært en kundesupportplattform som brukes til å håndtere kundesupportsaker og problemer. En integrasjon med LCM-verktøy vil hjelpe bedriften å knytte kundesupportsaker til utviklingsprosessen av produkter og tjenester. Her er noen av fordelene man kan oppnå ved å integrere Zendesk med Lifecycle Management Systemet (LCM).

Zendesk og LCM

Zendesk er en populær kundeserviceplattform som brukes av mange bedrifter. Det er et skybasert system som gir virksomheter muligheten til å håndtere kundeservicesaker og problemer på en effektiv måte. Zendesk har også en rekke funksjoner for å analysere data og forbedre kundeopplevelsen.

LCM-systemer er en integrert plattform som brukes til å administrere produkt- eller programvarelivssyklusen fra idé til avslutning. Det inkluderer design, utvikling, testing, implementering, vedlikehold og avvikling.

Zendesk kan integreres med en rekke Lifecycle Management Systemer (LCM) for å hjelpe utviklingsteamet med å administrere og spore prosjekter. Noen av de populære LCM systemene som kan integreres med Zendesk er:

Jira og Zendesk

Jira er en populær LCM-plattform som brukes av mange utviklingsteam for å administrere programvareprosjekter. Jira kan integreres med Zendesk for å samle inn og koble kundesupportsaker og feilrapporter til utviklingsprosessen. Integrasjonen mellom Zendesk og Jira kan hjelpe teamene med å samarbeide og spore saker og feil i en felles plattform.

Azure DevOps og Zendesk

Azure DevOps er en skybasert plattform for å administrere hele livssyklusen til programvareutvikling. Integrerer man Zendesk med Azure DevOps gjør man det mulig for utviklere å få direkte tilgang til supportsaker og feilrapporter fra Zendesk. Det betyr at utviklerne kan prioritere og planlegge utviklingsoppgaver basert på kundenes behov og tilbakemeldinger.

GitHub og Zendesk

GitHub er en skybasert plattform for å dele og samarbeide om programvareutviklingsprosjekter ved hjelp av versjonskontrollsystemet Git og har et bredt utvalg av verktøy og funksjoner for LCM. Integreringen mellom GitHub og Zendesk kan hjelpe utviklingsteamet med å spore supportsaker og feilrapporter i sanntid og samarbeide mer effektivt.

GitLab og Zendesk

GitLab er en nettbasert Git-repository manager som gir versjonskontroll, CI/CD-pipeliner og team-samarbeidsfunksjoner for programvareutviklingsprosjekter. GitLab kan integreres med Zendesk for å forbedre samarbeidet mellom utviklings- og kundestøtteteamene.

Fordelene med å integrere Zendesk med Lifecycle Management Systemet (LCM)

Integrering av Zendesk med Lifecycle Management System (LCM) kan sikre at teamene aktivt har oversikt over kundeservicesaker og problemer, knyttet til produkter og/eller tjenester, på en effektiv måte. På denne måten kan bedriften jobbe med livssyklusen til produkter og tjenester med utgangspunkt i problemer, tilbakemeldinger og endringsønsker.

Integrering av Zendesk med LCM-systemet kan ha flere fordeler, inkludert:

1. Forbedret samarbeid mellom kundeservice- og utviklingsteam:

Integrering av Zendesk med LCM-systemet kan hjelpe til med å forbedre samarbeidet mellom kundeservice- og utviklingsteam. LCM-systemet vil gi utviklingsteamet innsikt i kundebehov og tilbakemeldinger, og de vil dermed kunne prioritere og planlegge utviklingsoppgaver basert på kundenes behov. På denne måten kan bedrifter raskt respondere på kundebehov og forbedre kundeopplevelsen.

2. Bedre kundeopplevelse:

Integrering av Zendesk med LCM-systemet vil gi kundeservice- og utviklingsteamene innsikt i kundebehov og tilbakemeldinger, noe som vil hjelpe til med å forbedre produktene og tjenestene. Samler man inn data fra kundeadferd kan organisasjoner få bedre innsikt i hva som forårsaker problemer for kundene og hvordan man kan forbedre kundeopplevelsen. Dette vil igjen føre til en bedre kundeopplevelse.

3. Raskere løsning av problemer:

Integrering av Zendesk med LCM-systemet vil gi utviklingsteamet umiddelbar tilgang til kundeservicesaker og feilrapporter. Dette vil hjelpe utviklingsteamet med å løse problemer raskere og levere bedre kvalitet på arbeidet sitt. Det blir lettere å få oversikt og spore og prioritere hva som må fikses. Dette kan bidra til å redusere tiden det tar å løse problemer og forbedre kundetilfredsheten.

4. Bedre sporbarhet av kundehenvendelser:

Integrering av Zendesk med LCM-systemet vil gi bedre sporbarhet på kundeservicesaker og feilrapporter. Dette vil hjelpe bedriften med å forstå hva kundene trenger og dermed kunne tilpasse produktene og tjenestene for å imøtekomme kundenes behov. Ved å ha tilgang til utviklingsprosjektene og løsningene det jobbes med, kan kundeservice gi kundene mer detaljert informasjon om statusen på problemene deres. Dette kan bidra til å redusere frustrasjonen kundene kan føle når de ikke får tilstrekkelig informasjon om problemene sine.

5. Kostnadsbesparelser:

Integrerer man Zendesk med LCM-systemet kan dette hjelpe bedriften med å redusere kostnadene ved å eliminere manuelle oppgaver, automatisere prosesser og forbedre produktiviteten.

I sum kan integrering av Zendesk med LCM-systemet være en løsning for å håndtere kundeservicesaker og problemer på en mer effektiv måte, samtidig som det forbedrer produktet og/eller tjenestene.

Snakk med oss om Zendesk.