Våre Zendesk-tjenester kan tilpasses dine behov.

Kopi av Template_Hero image_homepage (desktop)(5)
Kopi av Template_Hero image_subpages (mobile)
Zendesk lisenser

 

Kundelab er en godkjent Zendesk partner og selger Zendesk lisenser. Vi veileder dere gjennom prosessen for å sikre at dere velger det riktige lisensnivået som passer deres behov.

Implementering av ny løsning

Vi tar eierskap til prosjektet og bistår dere gjennom implementerings-reisen. Ved å sette oss godt inn i deres forretning og behov, sikrer vi at systemet underbygger felles målsetninger.

Tilpasninger og effektivisering

Vi bistår med tilpasninger og veiledning så løsningen fungerer optimalt. Vi gjør alt fra konfigurering, effektivisering, rapporter, skalerbarhet, opplæring, migrering osv. Vi lager en optimaliseringsplan tilpasset deres behov.

Zendesk helsesjekk
Vi tilbyr en Zendesk helsesjekk hvor vi går igjennom hele kontoen og utarbeider en rapport med forbedringsforslag for å optimalisere deres Zendesk-konto. Vår helsesjekk er utformet for å hjelpe bedrifter med å få mest mulig ut av sin investering i Zendesk.
Opplæring

Vi tilbyr et komplett opplæringsløp via videomøte eller on-site hos dere. Opplæringen tilpasses deres behov, normalt som en kombinasjon av undervisning og individuelle oppgaver. God opplæring sikrer de ansatte riktige forutsetninger for å gi eksepsjonelle kundeopplevelser.

Zendesk administrator til leie

Vi tilbyr å ta over ansvaret for Zendesk kontoen. Som Zendesk administrator sørger vi for at kontoen er oppdatert, vi onboarder nye ansatte, besvarer alle interne supporthenvendelser, gjør små endringer, bygger rapporter, gir forbedringsforslag, eller bistår utviklingsprosjekter, for å nevne noe.

Migrering av data

 

Vår data-migreringstjeneste sørger for å gjøre overgangen til Zendesk så smidig som mulig. Vi forstår viktigheten av å bevare din eksisterende data og sørge for at ingenting går tapt. Vi tar hånd om hele prosessen, fra kartlegging og forberedelse av dataene til selve migreringen og etterfølgende validering.

Integrasjoner og app-utvikling

Mange behov kan løses med ferdigutviklede apps i Zendesk sin marketplace. I de tilfellene hvor man har behov for egenutviklede applikasjoner eller integrasjoner så bygger vi spesialtilpassede integrasjoner som knytter deres systemer til Zendesk.

Design av hjelpesenter

 

Vi tilbyr både installasjon og konfigurasjon av ferdige temaer fra Zendesk Marketplace og skreddersydd design fra bunnen av. Uansett om du velger et ferdiglaget tema eller ønsker noe helt unikt, sikrer vi en sømløs og profesjonell visuell identitet som matcher deres nettsider.

 

Har du spørsmål om våre tjenester?


Kontakt oss